cites

Nadie podrá asegurar que el valenciano y el mallorquín sean dialectos del catalán en el verdadero sentido de la palabra. Los tres se han desarrollado con absoluta simultaneidad de tiempo y divergencias léxicas, sin influirse mutuamente
Carreras i Candi

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ACTIVITATS

19/01/2006

Convocatoria de la Junta General Ordinaria de l´Asoociacio  

Convocada la Junta General Ordinaria, de l’Associacio Cultural “Cardona Vives” de Castelló, segons s’indica a continuacio:

Data: Dijous, 19 de giner de 2006.

Hora: A les 19,30 hores en primera convocatoria i a les 20 hores en segona.

Lloc: Salo de conferencies de la Caixa d’Aforros i Mont de Pietat de Castelló (edifici Hucha), situat en el carrer d’En Mig, cantó al carrer Colón.

Orde del dia:

1.- Llectura de l’Acta de la sessio anterior.
2.- Informe del Sr. President sobre el curs 2004/2005.
3.- Eleccio de nous membres per a al Junta Directiva.
4.- Estat de contes de l’eixercici 2004/2005.
5.- Presupost d’ingressos i gasts per a 2006.
6.- Precs i preguntes.
 

13/12/2005

Visita de la Junta Directiva d’esta associacio al president de la Diputacio de Castello, D. Carlos Fabra.  

 

05/12/2005

Assistencia a la celebracio dels Jocs Florals  
Assistencia d’un numeros grup de “Cardona Vives” a la celebracio dels Jocs Florals organisats per Lo Rat Penat, en motiu de ser Regina dels mateixos la castellonera Mª Fernanda Vidal.
 

25/11/2005

Assistencia de membres de la Junta Directiva al sopar de AELLVA (Associacio d’escritors en Llengua Valenciana)  
A la mateixa hora la nostra vicepresidenta, Mª Dolors Miralles va participar en la Gala de la Llengua Valenciana, organisà per Coalicio Valenciana.
 

20/11/2005

Excursio a Valencia  
  •  Almorzar, per conte de cada u, prop de Valencia.
  •  Visita guiada al museo S. Pio V.
  •  Dinar en el restaurant del mateix museu.
  •  Recorregut en autobus pels voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciencias, on podrem admirar el nou complex arquitectonic del Palau de les Arts, ya inaugurat pero encara no obert al public.
  • Assistencia a una proyeccio en l’Hemisferic.

Pensem que el preu podra estar en 25 € per persona. Oportunament avisarem i concretarem més els detalls de l’excursio, si be, al ser llimitades les places de l’autobus, se prendra nota per rigorosa tanda d’inscripcio, donant, com sempre, prioritat als socis. Els interessats en vindre, deuen confirmar-ho per telefon a la nostra seu, 964-200468 (contestador), o millor, al telefon de la nostra vocal, Carmen Torres, 964-223507 (de 19 a 21 hores) a partir de hui i sempre abans del 16 de novembre. Tambe podeu contactar en qualsevol membre de l’associacio conegut per vosatros.
 
Excursio al Museu Sant Pio V de València  

dumenge 20 de novembre la Cardona viajarà a Valéncia per a visitar el Museu Sant Pio V.

Breu referencia del museu (articul aparegut en “Las Provincias” 28.10.2005):

  •  El museu expose 90 pintures corresponents a la coleccio “La memoria recobrada”, obres valencianes perteneixents als sigles XIV, XV i XVI.
  •  Son obres olvidades i 36 d’elles han sigut restaurades per l’Institut Valencià de Restauracio, que dirigix Donya Carmen Pérez.
  •  Les pintures restaurades perteneixen a fondos del Sant Pio V, la Catedral de Valéncia, l’Ajuntament i coleccions particulars.
  •  Les peçes corresponen a Llorenç Saragossà, Maestro de Perea, Reixach, Marçal de Sas, Juan de Juanes, Leocadio pare i fill, Nicolau, Starnina i atres.

Els interessats en vindre, deuen confirmar-ho per telefon a la nostra seu, 964-200468 (contestador) o, millor, al telefon de la nostra vocal, Carmen Torres, 964-223507 ( de 19 a 21 hores), abans del 16 de novembre.
 

17/11/2005

Segona conferencia de la Cardona  

Este dijous 17 de novembre, se celebrarà la segona conferencia que esta associacio te programades durant el present curs.

Conferenciant: DONYA ANA VERNIA MIRALLES, Llicenciada en farmacia i cursant, en l’actualitat, quint curs de Belles Arts en la Universitat Politecnica de Valéncia. Premiada, enguany, en Italia ab el quint premit del “VI concurs nacional de pintura Gaetano Morgese”.

Titul: “PORCAR I ATRES ARTISTES VALENCIANS”

Lloc: Castalia-Iuris, en la plaça Cardona i Vives de Castello.

Data i hora: dijous 17 de novembre, 7’30 de la vesprà.

Desijem que siga abellidora la mateixa, i esperem la vostra assistencia.


 

28/10/2005

Primera conferencia  

Este divendres 28 d’octubre se celebrarà en el Casino Antic de Castello, plaça Porta del Sol, a les 8 de la vesprada la primera conferencia de les que tenim programades.

La conferencia serà dirigida per Donya Mª Teresa Puerto Ferre, llicenciada en Filosofia i Lletres (Filologia Anglesa i Francesa), Catedratica de Llengua Anglesa d’Institut de Bachillerat (Oposicio lliure), Master en Llengües Anglorromaniques. Membre del Colectiu “Lluis Fullana” de la Universitat Politecnica de Valencia. Aula de Cultura en defensa de la Llengua Valenciana. Articulista, conferenciant, investigadora i atres molts tituls i activitats en l’area formativa, d’investigacio i educativa. Ultimament va intervindre en TV de Castello.

El titul de la conferencia :

LA LLENGUA VALENCIANA ¿O DIALECTE BARCELONÍ?

Esperem la vostra assistencia, creem que sera molt interessant.
 

17/10/2005

Convocada la junta directiva de l´associacio Cardona i Vives  

L’ultima junta directiva d’esta associacio s’ha celebrat este passat dilluns 17 d’octubre, ab l’assistencia a la mateixa del Senyor Alcalde de Castello, D. José Luis Fabra, la qual va presidir, durant la sessio se li plantejaren diverses qüestions, a les que va donar complida resposta, una de les solicituts per part de mosatros va ser l’anomenar un carrer d’esta ciutat ab el nom de D. Josep Maria Guinot i Galan, que per desgracia mos faltà en març.

Una volta acabada la reunio de la junta el nostre president, D. Gonzalo Romero li feu entrega d’unes publicacions com a recort de la mateixa. Des de esta pagina agraim la seua presencia i l’interes demostrat. Moltes gracies Senyor Alcalde.
 

09/10/2005

Dia de la nostra Comunitat, a on farem acte de presencia, tant de mati com de vesprà.  

 
<< Anterior   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17  Següent >>
169 registes trobats