Nova conferencia

Titul: “Fra Gilabert Jofré i el primer hospital –manicomi del mon

Conferenciant: Francisco A. Roca Traver. Natural de Torreblanca (Castello). Llicenciat en Filosofia i Lletres (Seccio Historia) en l´Universitat de Valencia. Doctor d´Historia en l´Universitat Complutense de Madrit. Membre de la Societat Castellonenca de Cultura, Academic de Numero de la Real Academia de Cultura Valenciana (RACV), Academic corresponent de la Real Academia de l´Historia i Academic d´Honor de l´Academia Valenciana de Genealogia i Heraldica.

Data i hora: Dijous, 18 de novembre de 2010. 19,30 h.

Lloc: Salo d’Actes de Castalia Iuris (plaça Cardona Vives, 10 de Castello).

Articul relacionat "El Padre Jofré y el primer hospital psiquiátrico del mundo":

http://www.lasprovincias.es/prensa/20070216/cultura/padre-juan-gilabert-jofre_20070216.html

Sopar dels Escritors i Escritor de l´any

Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA), celebrarà el proxim divendres, 19 de novembre, el Sopar dels Escritors, durant el sopar es fara entrega del Premi Escritor de l´any, que enguany ha segut guardonat a En Josep Albert Aymemir i Casasús.

Lloc i hora: Restaurant Monte Orandi (c/ Luz Casanova, 5 de Valencia ciutat)

Per a mes informacio: http://www.aellva.org

Membres de nostra associacio estaran presents en l´acte de AELLVA.

Noves Renou

Estimats socis, amics i usuaris de nostra web, estem afegint en nostra seccio de Renou els articuls corresponents a l´ultima revista Renou publicada (nº 68, de novembre de 2010).

Per a llegir els nous articuls: http://www.cardonavives.com/renou.asp

Seguim tambe afegint revistes ya publicades en el nou format pdf. Si voleu llegir-la:

http://www.cardonavives.com/renoupdf.asp

Recordem que tenim la loteria de Nadal de l´associacio ya a la venda, enguany participem en el nº 84.794

Comandes: Tel. 964-200468 (contestador seu), Tel. 654-596792 (Enrique Sanchis, tesorer) o be al correu de nostra web info@cardonavives.com

Llocs de venda en Castello:

- Ibercaja. Banc. Avga. Rei En Jaume, 3.

- Snela. Centre d´Estetica i Salut. Carrer Major, 35-1er.

- Zpts. Sabateria. Carrer Ruiz Zorrilla, 31.

Nova revista digital

Associació d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA) se complau en comunicar-li la publicació del número 1 de la seua nova revista electrònica, Solcant les lletres, la qual pot consultar en la nostra pàgina web: http://www.aellva.org/content/revista-solcant-les-lletres

Esta publicació semestral s´edita per a servir de vehícul transmissor de la producció lliterària en idioma valencià i, al mateix temps, ser incentiu als nostres autors. La revista vol oferir-los esta alternativa per a donar coneiximent al públic de la seua obra, en uns moments en que les possibilitats de publicació són tan dificultoses i més encara per als qui escrivim en esta llengua.

Solcant les lletres se distribuïx lliurement en internet; qualsevol persona que vullga continuar rebent en el futur la comunicació de nous números pot donar-se d´alta en la llista de correu només remetent un correu electrònic ad esta direcció: aellva@hotmail.com , senyalant el seu nom i llinages (opcional) i una direcció de correu electrònic on desige rebre-la. En açò, les seues senyes passen a incloure´s en la base d´informació de l´Associació a soles als efectes de l´enviament de la revista. Si ademés vol rebre unes atres comunicacions informatives sobre els actes organisats per l´Aellva, és menester indicar-nos expressament la seua autorisació en el mateix correu. L´Aellva garantix la gestió d´estes senyes d´acort a la Llei de Protecció d´Informació de Caràcter Personal.

Per a mes informació: http://www.aellva.org

Mercadet Solidari

Des de la Fundacio DASYC de Castello, nos comuniquen lo següent:

La Fundacio DASYC, delegacio de Castello, està fent, durant estos dies, un mercadet solidari en el carrer Colón nº 27 de Castello ciutat (antic local de ‘Tejidos Sanahuja’), fins al 16 de novembre. L´horari es de 10 h. a 13,30 h. i de 17 h. a 21 h. N´hi han infinitat d´articuls a preus molt raonables, els seus fons seran destinats a obres socials.

Per a mes informacio: http://www.fundaciondasyc.org/

50 Rogles


Rogle Constantí Llombart

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana ha editat la Revista Rogle nº 50, corresponent al mes de novembre d´enguany. Des d´octubre de l´any 2006 el Rogle ve editant una revista molt bonica i en molta informacio d´interes, i ademes completament en llengua valenciana. Tambe s´han editat extres com el que fa referencia al gran poeta valencià Ausias March, el Decalec del valenciaparlant, aixina com, un especial (Rogle nº 30) dedicat a D. Josep Mª Guinot, filolec, llingüiste i un dels millors llatinistes de sa epoca, fundador de nostra associacio l´any 1982.

Des d´esta associacio donem l´enhorabona a tota la gent del Rogle Constanti Llombart per la gran llavor que fan per nostra cultura.

Si voleu llegir o descarregar-vos el Rogle nº 50, de novembre de 2010, puncheu en una de les següents direccions:

Web de la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV):

http://www.pjvalencianista.org/web/documentacio/hemeroteca-rogle/

Web del Rogle Constanti Llombart:

http://www.rogleconstantillombart.com/principal.html

Si voleu consultar atres revistes tambe podeu anar a nostra seccio de Rogle:

http://www.cardonavives.com/artdocumentos.asp?id=886

 

<<   <   11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |   >   >>
439 registres trobats

cites

Nadie podrá asegurar que el valenciano y el mallorquín sean dialectos del catalán en el verdadero sentido de la palabra. Los tres se han desarrollado con absoluta simultaneidad de tiempo y divergencias léxicas, sin influirse mutuamente
Carreras i Candi

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: