Homenage a Xavier Casp

Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA), celebrarà un acte d´homenage a Xavier Casp (Francesc Xavier Casp i Vercher, Carlet 1915-Valéncia 2004), el proxim dijous, 7 d´octubre, a les 18 h., en el carrer que l´ajuntament de Valencia li ha dedicat en el barri del Grau.

Es un senzill acte en el que es llegiran poemes de l´escritor per part dels principals escritors valencians actuals, i es donarà el carrer per inaugurat. L´acte l´organisa la seua familia, amics i l´Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana. L´acte es comunicà a l´ajuntament, i anira la regidora Mª Irene Beneyto.

Informacio de l´acte:

http://www.aellva.org/content/programa-i-lloc-de-lacte-dhomenage-xavier-casp

Biografia de Xavier Casp:

http://www.aellva.org/content/homenage-xavier-casp-dijous-7-doctubre-de-2010

´Tan si vullc com si no vullc, que si que vullc, soc valencià´ (Xavier Casp)

Presentacio de Valencia Universitaria en Economia

Des de Valencia Universitaria nos informen:

La Facultat d´Economia ha organisat un cicle de presentacions de les diferents associacions d´estudiants i ONGs que actuen en el campus.

El proxim dimecres, 6 d´octubre, Valencia Universitaria parlarà sobre les seues activitats de voluntariat i participacio en la vida universitaria, sobre el programa per a estudiants Servici de Voluntariat Europeu o sobre els seus programes de codesenroll, com per eixemple, el programa de Turisme Solidari o del de formacio d´associacions en Marroc destinat a la creacio de Societat Civil.

Tambe parlarà sobre la seua llavor com a associacio de representants d´estudiants i sobre les activitats de sensibilisacio social en l´Universitat de Valencia.

Dia 6, dimecres, a les 14 h. (aula 504, aulari sur) i a les 16 h. (Salo de Graus, departamental oriental - economia).

¡Vos esperem!        http://www.valenciauniversitaria.org/

Programacio d´activitats

Estimats socis, amics i usuaris de nostra web, en junta directiva celebrada ahir dilluns, 27 de setembre, s´acordà la nova programacio d´activitats del present curs 2010/11.

Tenim programades 4 conferencies, 3 excursions al nostre Regne, el curset de Cultura Valenciana, que com tots els anys es per al mes de maig (tots els divendres) i l´Assamblea general ordinaria d´associats que es celebrarà el mes de giner, com marca la llei.

Ademes de tot aixo, està convocat el premi lliterari 2011, VII edicio, (publicat en l´ultima Renou nº 67 de juliol 2010) i els proxims Premis “Fadri-Cardona Vives” seran per al mes de juny; les dates estan encara per confirmar.

Seguirem tambe editant la nostra revista Renou, la proxima correspon al mes de novembre (nº 68).

Tambe comentem que ya tenim la loteria de Nadal de l´associacio a la vostra disposicio, les paperetes son de 5 €. Enguany el nº en que participem es el següent:

84.794

Per a mes informacio i comandes: Tel. 964-200468 (contestador i fax) o be al correu de nostra web info@cardonavives.com

Novetats editorials

Des d´Edicions Mosseguello, nos comuniquen lo següent:

Volem informar-vos de que el proxim divendres dia 1 d´Octubre, a les 19,30 h., en el Centre Cultural La Llar (Alfafar) presentarém oficialment les dos noves novetats editorials que tenim preparades per ad este mes.

Es tracta d´un conte infantil: "Nino Cascavell" de David Grimm. I d´una de les noveles més famoses de tots els temps: "El gos dels Baskerville" de Sherlock Holmes, de Sir Arthur Conan Doyle.

En acabant, se firmaran eixemplars i estaran a la venda tots els productes de l´editorial, incloses les novetats.

¡Esperem vore-vos alli! Moltes gracies.

Podeu adquirir-los en la mateixa presentacio o per mig de la web:

http://www.edicionsmosseguello.com

Cartell guanyador del concurs de ARV

Des d´Accio Regne de Valencia nos informen:

El Centre Cultural La Llar inaugurarà oficialment, este divendres, 1 d´octubre, l´exposicio de les obres presentades en el concurs de cartells per al 9 d´octubre. Esta iniciativa va sorgir en estiu de mans dels membres de la coordinadora Accio Regne de Valencia (ARV). “La festa dels valencians” es el titul del cartell guanyador. El seu dissenyador rebra un premi en metalic de 300 euros. La coordinadora valencianista utilisarà este cartell per a promocionar el dia gran dels valencians.

Com arribar en transport public des de la ciutat de Valencia:

- EMT-Valencia: Linia d´autobusos urbans, nº 27. Ix de Baro de Carcer (Avd. de l´Oest) i s’ha de parar en l´ultima parada, ya en Alfafar. Nomes hi ha que creuar la carretera (antiga Real de Madrit).

- AUVACA- Autobusos Valencia-Catarroja: Ix de la plaça d´Espanya (ciutat de Valencia), direccio Alfafar-Catarroja-Albal, i hi ha que solicitar parar en la primera parada d´Alfafar, La Llar està just al costat de la parada.

- Tren- RENFE. Des de Valencia, Estacio del Nort, i parar en Alfafar-Benetusser. La Llar està a 10 minuts caminant.

Vos esperem a tots i totes, i als amics i amigues que vullgau portar.

http://www.acciorv.com/

Taula redona sobre valencianisme jovenil

gav

Des del Grup d´Accio Valencianista nos informen:

Este proxim dijous, 30 de Setembre, a les 20 h., el Grup d´Accio Valencianista inaugura el nou curs dels “ultims dijous de mes”. Per a esta ocasio hem preparat una interessantissima taula redona al voltant del valencianisme jovenil. Realitat, inquietuts, proyectes i moltes mes qüestions d´un sector del valencianisme cridat a ser l´autentic protagoniste en la lluita pel futur del nostre poble.

Hem volgut contar per a esta taula redona en els principals representants de tots els sectors a on el valencianisme jovenil està mes actiu: El valencianisme cultural, estudiantil, ecologiste, politic i el de les noves tecnologies estaran presents el proxim dijous en la seu central del GAV (c/Pintor Gisbert, 17 del Cap i Casal) de la ma de:

Victor Saiz (JJCV), Luis Ignacio Amoros (Jovens Carlistes del Regne de Valencia), Ricart Peiro (Colectiu Cavanilles), Vicent Boluda (Estudiants per la Llibertat), Joan Pau Merita (Valencian.org) i Aitor Marquina (JJGAV).

Esperem que el tema triat per a mamprendre este nou curs siga de l´interes de tots els nostres socis i simpatisants i pugam contar en la seua participacio, tant en la preceptiva tanda de precs i preguntes com en la posterior “picaeta valenciana” que tancarà l´acte.

¡¡¡¡¡ VOS ESPEREM !!!!!

http://gav-valencianistes.com/modules.php?name=News&file=article&sid=475

 

<<   <   14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |   >   >>
439 registres trobats

cites

Los dialectos de la lengua lemosina son la catalana, valenciana y mallorquina. La catalana ha recibido muchos vocablos de la francesa; la valenciana, de la castellana; la mallorquina se llega más a la catalana por ser hija de ella. De todas las tres, la más suave y agraciada es la valenciana y no me lo hace decir la pasión
Gregori Mayans i Ciscar

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: