Mos ha deixat el mes gran

Arrepleguem la trista noticia del falliment de Manolo Soler i Bahilo, bon amic i gran valencianiste i sobretot molt bona persona, des de la web de la Plataforma Jovenil Valencianista. 

La millor persona i ser huma que podria existir, nos ha deixat el dia d´ahir (2-11-09).

Manuel Soler, el mes gran, ha faltat. No se dir atres paraules, nomes sentir una gran pena per ell i la seua familia. Com dia Manolo, no intentes canviar el mon sancer conformat en canviar el mon del teu costat. T´assegurem que ho has conseguit en tots mosatros. Si les persones viuen en el nostre recort pels seus actes, es per aixo que irremediablement Manolo viura en el nostre cor durant l´eternitat.

Durant el dia de hui estara en el Tanatori de Atrium Campanar i dema sera el soterrar.

Descansa En Pau, gran amic.

El President de la PJV, en Valencia a 2 de novembre de 2009.

L´associacio Cardona Vives mostra el seu condol als seus familiars i amics. 

Plataforma de las Clases Medias

La Plataforma de les Classes Miges convoca una concentracio per al proxim dissabte 7 de novembre en Madrit (Plaça d´Alonso Martínez, 12 h.) baix el lema:

Con mi dinero NO. Pongamos fin al expolio.

Des de la Plataforma nos diuen:

La Plataforma de las Clases Medias tiene por delante un reto de elevadas dimensiones: la manifestación del 7 de noviembre, a las 12 horas, en la Plaza de Alonso Martínez, para marchar a La Moncloa.

Para mí, se trata de la última oportunidad para las clases medias españolas, cuya extinción ha sido decretada con los Presupuestos, y también con la subida de la presión fiscal por los ayuntamientos de todos los colores.

Bueno, precisamos algo de dinero, no mucho. Hemos hecho carteles para pegarlos anunciando la manifestación, pegatinas, globos y, sobre todo, los carteles de cartón pluma para que la gente los pueda exhibir con orgullo con los lemas ‘Con mi dinero, no’ y ‘Fuera el inútil de La Moncloa’. Todo ha salido muy barato porque nos han cobrado a precio de coste. Necesitamos algo de dinero para una megafonía de andar por casa. Quienes podáis hacer donaciones pequeñas, que no representan carga, la cuenta corriente de la Plataforma de las Clases Medias es: Caja Madrid: 2038-2739-97-6000126381

Enrique de Diego. 29 de octubre de 2009.

Con el fin de coordinar y ayudar a todos aquellos ciudadanos de Valencia a acudir a la gran concentración de Madrid del próximo 7 de noviembre a las 12:00h, facilitamos en esta entrada los contactos con el delegado de la Plataforma en Valencia.

Plataforma Clases Medias en Valencia
Quienes quieran apuntarse a la expedición que saldrá desde Valencia para asistir a la manifestación del 7 de noviembre en Madrid podéis poneros en contacto con la Delegación a través del teléfono 963765767.

Per a mes informacio: http://www.clasesmedias.org

Correu d´informacio per a Castello: c.mediascs@gmail.com 

Premis lliteraris i beca El Piló

XXII Premis El Piló

L´editorial L´Oronella i l´entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot convoquen els XXII Premis El Piló de Narrativa.

* 9 Premi Bernat Fenollar d´Agroconte per a relats d´entre 4 i 8 pàgines relacionat en la relació del ser humà en la terra.

* 9 Premi Lletraferit de Relat Eròtic.

Abdós premis tenen un premi de 400 euros i un bronze de l´artiste Jaume Chornet.

* 3 Premi Josep Melià de Teatre per a obres de tema lliure i 45/55 minuts. El premi és de 500 euros i un bronze de Chornet.

La data de determini d´originals finalisa el 26/03/2010.

En el pdf anex es poden consultar les bases completes.

IX Beca Federic Feases

L´editorial L´Oronella i l´entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot convoquen la IX Beca Federic Feases de Novela, dins dels XXII Premis El Piló de Narrativa.

La beca té una dotació de 3.000 euros i un bronze de l´artiste Jaume Chornet.

Es convoca per noveles inèdites de tema lliure.

El determini de solicituts de la beca finalisa el 11/12/2009 i s´adjudicarà el 22/12/2009. El determini de presentació de la novela és el 6 d´abril de 2010.

En el pdf anex es poden consultar les bases completes.

II Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana

El proxim divendres, es celebrarà el II Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana, organisat enguany per l´Institut d´Estudis Valencians (IEV).

Data i horari: 30 d´octubre de 2009, de 10 h. a 21 h.
Lloc: Sala Cultural la Llongeta de la CAM (plaça del Mercat nº 4 de Valencia ciutat)

Participants:

- Institut d´Estudis Valencians
- LlenguaValencianasi.com
- SoftwareValencia.com
- Grup d´Accio Valencianista
- Vaavant.org
- Uiquipedia.org
- Valencian.org

Per a mes informacio:

Programa (pdf): http://www.novestecnologies.org/2encontre.pdf
Programa (word): http://www.novestecnologies.org/2encontre.doc

Entrada Lliure

Nova conferencia

Conferenciant: D. Joaquín Farnós Gauchía.

Mege, cap de servici de rehabilitacio de l’Hospital General de Castello; especialiste en reumatologia i rehabilitacio funcional. En 1966 fundà el Centre de Termalisme i en 1970 l’Hotel Termas Marinas “El Palasiet” en Benicassim. En 1977, fon Senador Constituent; en 1979, President de la Diputacio Provincial de Castello. Diputat de les Corts Valencianes en 1973, 1987 i 1991; Conseller de Sanitat en 1996. En 2004 se li concedi per la Diputacio Provincial de Castello, la medalla d’or de la provincia.

Titul de la conferencia:

“Episodis i anecdotes de la Transicio en Castello”

Data i hora: Dijous, 29 d’octubre de 2009, 8 de la vesprà.

Lloc: Salo Pompeyà del Cassino Antic de Castello, situat en la Porta del Sol, en el centre de la ciutat.

Conferencia i presentació de llibres

•     Conferencia del GAV

Dins del cicle de conferencies de l´ultim dijous de mes, el Grup d´Acció Valencianista ha programat la conferencia titulada: “Les Germanies”, a carrec de l´investigador Pepe Guillem. Dijous 29 d´octubre, 20 h. en la seu del GAV (c/ Pintor Gisbert, 17 del Cap i casal). 

•     Presentació del llibre: “Algo que decir” Vol. 5

Autor: VV.AA. El nostre companyer, Joan Benet Rodríguez i Manzanares, membre de l’associació Cardona i Vives participa, junt ad atres autors, en sis poemes i un relat curt.

Data i hora: Dijous, 29 d’octubre de 2009. 19 h.
Lloc: Ateneu Marítim de Valéncia ciutat.

Per a més informació: http://www.llenguavalencianasi.com

•     Presentació del llibre: “Proa a Illa Tortuga”

Autor: Josep Vicent Miralles. L´obra conseguí la 8ª Beca Feases de Novela.

Data i hora: Divendres, 30 d´octubre de 2009. 20,15 h.
Lloc: Sèu d´El Piló (c/ Dr. Moliner 10 de Burjassot)

El dia de la presentació l´obra es podrà adquirir al preu especial de 10 euros (PVP 18) i els suscriptors VIP de L´Oronella podran arreplegar-la de bades. Després de l´acte de presentació de l´obra l´autor signarà eixemplars i hi haurà un sopar de pa i porta.

Breu resenya de l’autor:

L´última edició de la Beca Feases de Novela la va obtindre el periodiste, escritor i guioniste de cine i televisió Josep Vicent Miralles (Xàbia, 1979). L´obra veu ara la llum i és la primera novela que publica Miralles, després d´haver obtingut importants premis tant de relats com de poesia i d´haver publicat diverses obres tant en castellà com en valencià.

Per a més informació: oronella@oronella.com

 

<<   <   31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |   >   >>
439 registres trobats

cites

L´individualitat de la llengua valenciana dins de la familia de les llengües occitanes, cap que tinga una mija cultura, la pot posar en dupte.
Manuel de Montoliu

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: