Rogle Constantí Llombart

En esta seccio anirem ficant tots els numeros de la revista Rogle que ens apleguen.

Punche en els links pera descarregar les revistes en format pdf.

Quan arribeu a la pagina de Mediafire teniu que punchar damunt del següent link:

 Continuar llegint

Dos anys de la nostra web

Estimats associats i usuaris de la nostra web, en febrer d’enguany cumplim dos anys i tenim que dir-vos que havem superat totes les estimacions possibles a nivell estadistic: 

Any Visitans diferents Nº de visites Nº pagines vistes
2005 2.947 7.218 60.280
2006 8.795 15.717 101.906

Tambe destaquem atres sifres d’interes durant l’any de 2006:


 •  Pagines impreses .........................11.108
 •  Articuls de Renou llegits ................. 9.133
 •  Mija de visitants diferents mensual.......732
 

Per tot aixo, moltes gracies a tots. Seguim avant.

Primera conferencia d´enguany


D. José Mª Adán García

Titul de la conferencia es "EL ESTATUTO DE AUTONOMÍA VALENCIANO" i sera impartida per D. JOSÉ Mª ADÁN GARCÍA

Naix en Sogorp, provincia de Castello. Llicenciat en Dret i doctorat en l’Universitat de Valencia. En el seu extensissim curriculum figura, entre atres molts carrecs com: “Jefe Servicios Jurídicos de Altos Hornos del Mediterráneo”, “Vicepresidente del Consejo Nacional de Seguridad e Higiene de la Industria Siderúrgica”, “Profesor de Filosofía de la Historia”, “Consejero Nacional y Procurador en Cortes por Valencia”, “Gobernador Civil de La Rioja, durante la transición”.

Està en possessio de moltes condecoracions i premis. Per citar alguns d’ells:

“Encomienda con placa de la Orden de Cisneros”, “Víctor de Plata”, “Cruz del Mérito Militar”, “Cruz del Mérito Naval”, “Cruz distinguida de San Raimundo de Peñaflor”, “Medalla de Plata de Segorbe”, “Gran Encomienda de la Real Orden de Caballeros de Santa María del Puig”, “Popular de La Rioja”, Cavaller Jurat de Sant Vicent Ferrer. En 2006, la Cardona Vives li otorgà el Fadri “Llibertat d’Expressio”.

Data: Dijous, 25 de giner de 2007.
Hora: 8 de la vesprada.
Lloc: Salo d’Actes de CASTALIA IURIS, en la plaça Cardona Vives, 10 de Castello de la Plana.

Esperem la vostra assistencia.

Activitats i novetats

 •   Dilluns 8 de giner, assistencia de membres de la nostra associacio a l’acte dels Jocs Florals, organisat per l’associacio Lo Rat Penat, en el Teatre Principal de Valencia.
 •   Divendres 19 de giner, celebrarem la Junta General Ordinaria de nostra associacio.
 •   Dijous 25, primera conferencia d’enguany, ya donarem informacio de la mateixa mes avant.
 •   Davant les peticions d’alguns associats d’afegir a la web la biografia de D. Joan Batiste Cardona i Vives, nom de la nostra associacio, aci la teniu a la vostra dispossicio.
 •   Hem ficat a la seccio de documents un enllaç en l´archiu de power point utilisat per Joan Ignaci Culla en la seua darrera conferencia impartida en la nostra associacio "Consciencia identitaria historica del valencià front al catala".
 •   Per ultim dir-vos que enguany complim 25 anys.

Noticies

 •   TV de Castello, oferirà dema dimecres 20 de decembre, a les 15’30 hores, una tertulia prou interessant, ab la participacio de D Sigfrido Aracil, llicenciat en filologia catalana, D. Gonzalo Romero, advocat i president de l’associacio i D. Domingo Gimeno, carnisser, estudios i colaborador, actuant com a moderador el popular Josety.
  El senyor Sigfrido vol demostrar a tots que el valencià es catala, i possarà damunt de la taula els seus arguments, mentres que tant Gonzalo com Domingo, diran perque el valencià no es catala.
  Vos recomanem la mateixa.
 •   La revista Som, del G.A.V. (Grup d’Accio Valencianista), del mes de novembre en el seu nº 237, pagina 28 en l’apartat “Espigolant bones webs” fa referencia a la nostra web, dient lo següent “Acabem, en la pagina web d’una entitat vollguda i entranyable: La Associacio Cardona i Vives de Castello”, gracies companyers.
 •   Seguim fent publicitat del premi d’investigacio per a jovens investigadors relacionat en la cultura valenciana que se lliurara l’any 2007 i dotat el mateix en 400 euros.
 •   Tenim previst celebrar la proxima conferencia cap al 25 de giner, ya seguirem informant-vos.

Bon Nadal a tots. 

Gala Anual de Homenaje a la Lengua Valenciana


La Fundacio Nou Valencianisme organiza la Gala Anual de Homenaje a la Lengua Valenciana

El acto se celebrará el próximo viernes 15 de diciembre a las 21:00 horas en el Palacio de la Exposición de Valencia

Como en años anteriores el Palacio de la Exposición de Valencia acogerá una nueva edición de la Gala Homenaje a la Lengua Valenciana. El acto será conducido por José Vicente Guinot y contará con la presencia de destacadas figuras de la lengua valenciana y la representación de las instituciones y entidades más representativas del valencianismo cultural.

Durante el transcurso del acto se hará entrega de los galardones 2006 a varias entidades y personalidades en reconocimiento a su labor en defensa de la lengua valenciana. El Centro Instructivo Musical “La Armónica” de Bunyol ha sido galardonado con el premio a la mejor sociedad musical; la Falla Almirante Cadarso – Conde Altea a la mejor falla valencianista; el Grup d’Accio Valencianista, a la mejor entidad social de defensa de la personalidad valenciana y Baltasar Bueno, director de Valéncia Hui, al mejor escritor y defensor de la historia y tradiciones valencianas.

El historiador Juan Romero, el escritor Ricardo García Moya, el filólogo y catedrático Juan Vanrell, Gonzalo Romero, presidente de la Asociación Cardona y Vives y María Dolores García Broch, presidenta de la Federacio Coordinadora d’Entitats Culturals del Reine de Valencia subirán al escenario durante la Gala para pronunciar sus parlamentos en defensa y exaltación de la lengua valenciana.

Al finalizar el acto se servirá un cóctel en el Patio del Palacio

 

<<   <   59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 |   >   >>
439 registres trobats

cites

Las cualidades de la lengua valenciana son: su brevedad, la abundancia de monosílabos, la suavidad y la cantidad de palabras de origen árabe, griego y latino
Carlos Ros Hebrera

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: