S´ha presentat en el registre de la Diputacio de Castello, solicitut per a que la mateixa, acollixca l’exposicio de la Real Senyera Valenciana, que en estos moments està esposada en Valéncia i patrocinada per la Diputacio de Valencia, adjuntem copia de l’escrit presentat el dia 26 d’octubre d’enguany.  Continuar llegint

La Cardona en la manifestacio de Valencia

El passat dissabte 5 de novembre de 2005, esta associacio va fer acte de presencia en la manifestacio de Valéncia, convocada per Coalicio Valenciana i la Federacio Coordinadora d’Entitats Culturals del Regne de Valencia, baix el lema:

¡NO ALS PAÏSOS CATALANS! ¡NO A L’ESTATUT DE CATALUNYA! EN DEFENSA DE L’IDENTITAT VALENCIANA ¡SI A LA CONSTITUCIO!

Creem que ha sigut tot un exit. Enhorabona als convocants i gracies a tots.

Segona conferencia de la Cardona

Este dijous 17 de novembre, se celebrarà la segona conferencia que esta associacio te programades durant el present curs.

Conferenciant: DONYA ANA VERNIA MIRALLES, Llicenciada en farmacia i cursant, en l’actualitat, quint curs de Belles Arts en l´Universitat Politecnica de Valéncia. Premiada, enguany, en Italia ab el quint premi del “VI concurs nacional de pintura Gaetano Morgese”.

Titul: “PORCAR I ATRES ARTISTES VALENCIANS”

Lloc: Castalia-Iuris, en la plaça Cardona i Vives de Castello.

Data i hora: dijous 17 de novembre, 7’30 de la vesprà.

Desigem que siga abellidora la mateixa i esperem la vostra assistencia.

http://www.cardonavives.com/artdocumentos.asp?id=524 

L´ultima conferencia de la Cardona sera televisada


Mª Teresa Puerto i Gonzalo Romero

L´ultima conferencia celebrada per la nostra associacio, sera oferida per Televisio de Castello el dimarts 1 de novembre a les 8 de la vesprà.

La conferencia titulada "LLENGUA VALENCIANA ¿O DIALECTE BARCELONÍ?" i feta la mateixa per Mª Teresa Puerto Ferre, Llicenciada en Filosofia i Lletres (Filologia Anglesa i Francesa), Catedratica de Llengua Anglesa d´Institut de Bachillerat (Oposicio lliure), Master en Llengües Anglorromaniques, Membre del Colectiu "Lluïs Fullana" de la Universitat Politecnica de Valencia. Aula de Cultura en defensa de la Llengua Valenciana i atres titulacions.

Se va celebrar este passat divendres en el salo de televisio del Cassino Antic de Castello, tenin un gran exit i una gran assistencia, practicament no cabia ni una agulla, tinguerem que possar cadires al fondo del salo, i sent televisada per TV de Castello, la millor televisio local que tenim.

L’ultima junta directiva d’esta associacio s’ha celebrat este passat dilluns 17 d’octubre ab l’assistencia a la mateixa del Senyor Alcalde de Castello, D. Alberto Fabra, la qual va presidir. Durant la sessio se li plantejaren diverses qüestions, a les que va donar complida resposta, una de les solicituts per part de mosatros va ser l’anomenar un carrer d’esta ciutat ab el nom de D. Josep Maria Guinot i Galan, que per desgracia mos faltà en març.

Una volta acabada la reunio de la junta el nostre president, D. Gonzalo Romero li feu entrega d’unes publicacions com a recort de la mateixa. Des d´esta pagina agraim la seua presencia i l’interes demostrat. Moltes gracies Senyor Alcalde.

 Continuar llegint

Loteria de Nadal

Com tots els anys per estes dades, la Cardona Vives té a la vostra dispossicio la loteria de Nadal per a distribuir entre els socis i amistats.

El numero assignat enguany es el

72.328

Qui estiga interessat en adquirir paperetes, ho pot fer per mig dels membres de la Junta Directiva.

 

<<   <   66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74  >   >>
439 registres trobats

cites

El Valencià te la seua mida i el seu sabor. La concissio del Valencià es veu quan es compara, text ab text, en atre idioma
Azorín

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: